MER OM OSS

Din självklara partner för Optiska mätgivare Online

Välkommen till Aquacom

AquaCom Nordic AB grundades hösten 2019 med visionen om att utmana den redan etablerade Instrumentmarknaden för process- och laboratorieprodukter inom vattenrening. Idag erbjuder AquaCom produkter från branschens ledande leverantörer med de främsta innovativa lösningar och produkter som inte kräver externa serviceavtal - istället med möjlighet till support. Vi har vårt fokus mot och söker endast efter familjeägda leverantörer som arbetar med egen utveckling och produktionsenhet (indoor production).

 

Vi är lyhörda på våra användare och kunder och tror på långsiktiga samarbeten. AquaCom arbetar med stort engagemang i samtliga uppdrag och har alltid möjlighet att anpassa produkterna enligt våra kundernas behov och önskemål. Vi arbetar med digitalisering både i Lab & Processmiljö, IoT,4 5 G, Modbus RTU, Ethernet (TCP/IP), RS-232 eller RS485.

 

Med vår lokala support får ni all hjälp och de svar ni behöver. För oss är det viktigt att finnas med hela vägen för att säkerställa att du som kund känner dig trygg och nöjd.

Kontakta oss

Aquacom - Lab - Process

AquaCom erbjuder högkvalitativa precisionsgivare för Lab & Process, för övervakning av dricksvatten, avloppsreningsverk, sjöar & vattendrag samt andra industriella anläggningar.

referskunder & samarbetspartners